INBENNYNKE

Ik was een energiek en slim kind en ben opgegroeid in een Fries watersportdorpje. Van mijn Friestalige ouders, die de Friese cultuur en de natuur hoog in het vaandel hadden, heb ik veel mooie dingen meegekregen. Twee jaar lang zat ik in het dorp bij mijn vader in de klas. Mijn cijfers zakten acuut. Niet omdat ik minder goed in rekenen en taal was geworden, maar mijn vader was als onderwijzer bang dat “men” zou denken dat ik werd voorgetrokken.

De mening van een ander was belangrijk. Vroeger paste je je daaraan aan. In de opvoeding die ik heb genoten draaide bijna alles daar om. Beide ouders hebben de oorlog meegemaakt. Binnen ons gezin was daardoor zelden een discussie te horen. Daardoor heb ik niet geleerd hoe ik ruzie moest maken of de strijd aan moest gaan. Ik werd een conflictmijdend persoon en dat terwijl ik een sterk persoon ben en heel goed weet wat ik wil!

Uiteindelijk liep ik zo hard om iedereen maar tevreden te stellen, dat mijn energie opraakte. Mijn identiteit was weg en ik heb een flinke burnout door moeten maken. Inmiddels weet ik heel goed wie ik ben, wat ik kan en ben ik zichtbaar. Ik geniet van het effect dat mijn authenticiteit oplevert: klanten die bij mij passen en veel werkplezier! Ik weet dus als geen ander hoe je zichtbaar kunt leren zijn. Het is een kwestie van inzichten opdoen, ontdekken en durven!

Eigenlijk is het een groot avontuur! Dat op mijn 50e, mijn empowermentfilmpjes over jezelf niet meer  aanpassen voor een ander, zo viraal zouden gaan en zo inspirerend zouden zijn, dat had ik niet durven dromen. Maar wat ben ik trots op de honderden meisjes en jongens die mijn filmpjes inmiddels na hebben gedaan! Het viraal gaande filmpje is op dit moment meer dan 2,5 miljoen keer bekeken.

HUWELIJKEN

Sinds 2016 sluit ik huwelijken in opdracht van de gemeente Harlingen en wordt ook wel eens uitgeleend als zelfstandig trouwambtenaar. Daarnaast ben ik onderdeel van het huwelijkscollectief ” Huwelijk op Hatsum”.

 

SCHRIJVEN

Ik schrijf SEO webteksten, persberichten en speeches in opdracht. Mijn specialiteit is branding. Dat betekent dat ik personen en producten goed kan neerzetten en verkopen in een verhaal.

 

Wat heb ik toch een glimlach van oor tot oor. Ik zat even te kijken naar de product teksten. Wat zijn ze toch leuk en meeslepend. Ik ben echt zeer tevreden. Dat wilde ik even laten weten ūüôā

Dani√ęl Ros

Eigenaar, Teaking.nl

COACHING

 Daarnaast coach ik mensen (in opdracht van gemeenten, werkgevers, particulieren of ondernemers), om hun identiteit te ontdekken en uit te leren dragen. Zo kunnen ze hun doelen, die maar niet bereikt worden, wel behalen. Wanneer jouw identiteit eenmaal zichtbaar is, komen er bijna op meerdere gebieden veranderingen. Je vriendenkring verandert, het soort werk wat je doet, de manier waarop mensen op je reageren. Het is een krachtig proces!

Pak met mij de handschoen op, en ga het avontuur met mij aan om de doelen die je zo graag wilt bereiken, te behalen!

×